SAŠINA UMRLICA IZNAD ALEKSANDRINE: Batočina u šoku i neverici, tri dečaka u saobraćajnoj nesreći ostala i bez oca (FOTO)

J. D. LjUTIĆ

20. 10. 2022. u 14:12

DAN posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Saša Kostadinović, master agronomije i samohrani otac tri sina, meštani Batočine, kao i porodica, i dalje su u šoku i neverici.

САШИНА УМРЛИЦА ИЗНАД АЛЕКСАНДРИНЕ: Баточина у шоку и неверици, три дечака у саобраћајној несрећи остала и без оца (ФОТО)

Foto: Z. Jovanović

Na kući Sašine majke Vidosave umrlica za sina. Nesrećna žena otišla je, kako nam kažu komšije, da sa još nekim članovima porodice kupi potrebnu pogrebnu opremu za njegovu sahranu.

Kako saznajemo, ona je u veoma teškom stanju s obzirom na to da je izgubila Sašinu sestru, koja je stradala u saobraćajnoj nesreći sa svega 21 godinu, kao i supruga koji je tragično izgubio život u požaru.

I u kući Sašinog tasta i tašte, Aleksandra i Dragane Petrović tuga i muk. Ispod Sašine umrlice stoji i umrlica njihove ćerke, a njegove supruge Aleksandre, koja je preminula pre pet godina.

U porodičnu kuću, u kojoj je do juče Saša živeo sa tri maloletna sina, iz minuta u minut pristižu rodbina, komšije i prijatelji da izjave saučešće. Svi imaju samo reči hvale za tragično stradalog, kako kažu, "valjanog sina, oca, zeta, komšiju i kolegu".

Inače, Saša Kostadinović biće sahranjen sutra na groblju u Batočini. Nadležni iz Opštine obećali su svu pomoć porodici, a saopštili su i da će finansirati decu dok ne završe školovanje.

BONUS VIDEO - OTIŠLA JE SREĆNA: Otac Dejane (17) stradale na motoru kod Beške, još ne veruje da mu ćerke nema


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku