DEJANA (17) I BORIS (18) BIĆE SAHRANJENI ZAJEDNO: Tuga i bol u Golubincima i Staroj Pazovi zbog pogibije dvoje mladih

S. Kostić

19. 10. 2022. u 20:35 >> 22:28

ZNAM da je srećna otišla na put. Planirala je da nekoliko dana ostane sa momkom u Vrdniku, a onda je tragedija sve promenila.

ДЕЈАНА (17) И БОРИС (18) БИЋЕ САХРАЊЕНИ ЗАЈЕДНО: Туга и бол у Голубинцима и Старој Пазови због погибије двоје младих

Facebook/printscreen

Pitam se da li je tako moralo da bude. Kažu da je vozač "mercedesa", sa kojim su se sudarili, uhapšen. Šta to vredi, kada mog deteta više nema!

Tihim i bolnim glasom, za "Novosti", ovako govori Robert Neralić, otac Dejane Neralić (17) iz Golubinaca kod Stare Pazove, koja je u utorak po podne nastradala sa svojim momkom Borisom Majorskim (18) iz Stare Pazove. Na motor, na kojem su bili njih dvoje, na putu Inđija - Novi Sad, kod raskrsnice za Bešku i Maradik, naleteo je svojim "mercedesom" S. B. (83) iz Krčedina, koji im, kako se sumnja, nije ustupio prvenstvo prolaza. Dejana je preminula na licu mesta, a Boris na putu do bolnice.

Tuga i bol u sredu zavladali su Golubincima i Starom Pazovom, nakon što su u saobraćajnoj nesreći poginuli devojka i mladić pred kojima je tek bio život.

- Ove godine je završila srednju školu, svi smo u porodici kao i ona bili srećni zbog njene mature. Dobra, uvek nasmejana, takvu ćemo je i pamtiti. Sledećeg meseca, 15. novembra, trebalo je da slavi punoletstvo - kaže Đurđica Bačkonja, Dejanina tetka po ocu, pokazujući slike sa mature na kojoj tinejdžerka pozira u lila haljinici.

Facebook/printscreen

 

Kako je došlo do ove teške nesreće, ni roditelji nastradalih sa sigurnošću ne znaju.

- Tog dana je kod mene stigla po neke stvari da nosi kod mame, spremala se na put, a ja sam otišao u drugu smenu na posao. Posle me je supruga nazvala i rekla za tragediju - govori skrhan od bola otac Robert.

Inače, Dejana je posle razvoda roditelja živela i kod oca i majke. Porodica nastradale tinejdžerke o Borisu ima samo reči hvale. Kažu da su se zabavljali oko devet meseci i mnogo su se voleli.

- Boris je završavao za kuvara u Beogradu, voleo je motore kao i njegov otac i deda. Otac mu drži pogrebno preduzeće u Staroj Pazovi i često mu je priskakao u pomoć. Bio je dobar dečko, vredan - priča Đurđica.

Foto: S. Kostić

Robert Neralić

I u porodici Majorski neverica. Kroz suze nam pričaju da takvu ljubav nisu videli. Boris je već nekoliko godina vozio motor, nije mu bilo da je prvi put seo za volan. I sad ga više nema. Po dogovoru dveju porodica, dvoje mladih biće sutra sahranjeno u zajedničkoj grobnici na groblju u Staroj Pazovi.

- Počivaće zajedno, da se ne razdvajaju ni na onom svetu - kažu iz porodice Majorski.

Foto 192_RS

 

Vozač ima inostranu dozvolu

VOZAČU S. B., koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nesreću, određeno je zadržavanje do 48 časova, a on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi. Iako se pojavila informacija da je njemu istekla vozačka dozvola, iz Policijske uprave Sremska Mitrovica su to demantovali. Za naš list iz policije kažu da čovek ima važeću inostranu vozačku dozvolu, sa kojom može da vozi i po Srbiji.

BONUS VIDEO - UZNEMIRUJUĆE: Pogrebnici iznose telo muškarca koji se razneo bombom u kući u Vršcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!