BAČENA BOMBA NA KUĆU: Eksplozija u Rumenci kod Novog Sada, policija traga za napadačem

Z.G.

09. 08. 2022. u 11:58

OD eksplozije bombe koju je zasad nepoznati počinilac bacio na porodičnu kuću u Rumenci, u noći između ponedeljka i utorka, nije na sreću bilo povređenih ali je pričinjena materijalna šteta.

БАЧЕНА БОМБА НА КУЋУ: Експлозија у Руменци код Новог Сада, полиција трага за нападачем

Foto: pixabay

Posle tog incidenta, koji se prema nezvaničnim saznanjima dogodio oko 45 minuta posle ponoći, policija je odmah, na licu mesta, obavila uviđaj i intenzivno traga za napadačem.

Prema tvrdnjama pojedinih meštana, bomba je bačena na kuću porodice mladića koji je trenutno na izdržavanju zatvorske kazne zbog trgovine narkoticima i posedovanja nelegalnog oružja.

BONUS VIDEO - Prvi snimak pekare u Nišu na koju je bačena bomba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju