SMRT UMESTO PESME: Milanovac u crnom zbog pogibije sugrađana

V.I.

31. 07. 2022. u 21:33

SMRT dvojice Milanovčana - Aleksandra P. (39) i Vlada M. (25), koji su u subotu oko 13 časova poginuli u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Čačak - Užice, u mestu Rasna, zavila je u crno grad pod Rudnikom.

СМРТ УМЕСТО ПЕСМЕ: Милановац у црном због погибије суграђана

Foto: pixabay

Najbliži, rodbina, komšije i prijatelji oplakuju, kako vele, dvojicu dobrih, vrednih ljudi. Kako su nam rekli njihovi poznanici, Vlade je jedno vreme radio u kafiću, dugo godina igra u folklornom društvu i bio je sjajan momak, pred kim je bio život. Bio je radno angažovan i u milanovačkoj firmi, koja se bavila postavljanjem bina, rasvetom, ozvučenjem i scenografijom za koncerte i nastupe. Tu je upoznao i Aleksandra, a tragičnog dana su zajedno, sa još dvojicom kolega krenuli na posao, odnosno na organizaciju koncerta grupe "Tropiko" u Čajetini.

- Aleksandar je iza sebe ostavio troje maloletne dece. Ovo je velika tragedija za naš kraj, a posebno za njihove porodice - kazao nam je njihov poznanik.

Za sada još nije poznato kada će dvojica nastradalih Milanovčana biti sahranjeni. Da podsetimo, saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli Aleksandar i Vlade, dogodila se kada je vozač kombija, u kome su i oni bili, započeo preticanje vozila, i to, po svemu sudeći, na nedozvoljenom delu puta za preticanje. Iz suprotnog pravca im je dolazio kamion, u koga su se direktno zakucali.

U užičkoj Opštoj bolnici nalaze se još trojica povređenih iz ovog udesa. Kako nam je ranije rečeno u tom Zdravstvenom centru, primljena su dva mladića iz Gornjeg Milanovca sa teškim traumama, prelomima i potresom mozga. Još nema informacija da li će Gornji Milanovac proglasiti dan žalosti, odluka bi trebalo sutra da bude doneta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?