DETALJI NESREĆE U ČAČKU: Automobil sa 4 mladića sleteo sa mosta u reku Kamenicu

Novosti online

26. 06. 2022. u 12:15

ČETVORICA mladića smrtno su stradala na putnom pravcu Gojna gora - Čačak, u mestu Jančići. Vozilo u kom su bili, čačanske registracije, sletelo je sa mosta u reku Kamenicu.

ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ У ЧАЧКУ: Аутомобил са 4 младића слетео са моста у реку Каменицу

Foto: D. Balšić

Vozilo u kom su bili, čačanske registracije, sletelo je sa mosta u reku Kamenicu.

Navodno je reč o mladićima koji nisu imali više od 18, 19 godina. Nesreća se desila nekoliko sati posle ponoći.

Sve okolnosti nesreće se utvrđuju. Policijska istraga je u toku.

Vozač je, najverovatnije, izgubio kontrolu i auto je sleteo na levu stranu u korito reke Kamenice. Pretpostavlja se da su pre pada udarili u drvo, isprevrtali se, pa završili u kanalu, navodi Pink.

I dalje se utvrđuje identitet nastradalih.

Podsetimo, nekoliko sati iza ponoći na lokalnom putu od Čačka ka selu Jančići došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su, prema prvim informacijama sa terena, život izgubila četiri mladića.

- Vraćali su se valjda sa neke žurke i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sleteli su sa puta. Svi su nastradali. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima. Svi su imali po 18 ili 19 godina - kaže za RINU jedan od meštana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mesta gde su mladići sleteli.

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove saobaćajne nesreće.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

BUGARIN ŠVERCOVAO MRTVU MAJKU: Rekli smo joj dobar dan, glava joj pala - carinici bili u šoku, slučaj koji se i danas prepričava