DVOJE DECE OSTALO SIROČIĆI: Detalji tragedije na Zlatarskom jezeru - Bojana (38) koja se utopila je pre nekoliko godina ostala bez muža

Novosti online

21. 06. 2022. u 00:54

U KOKINOM Brodu, na Zlatarskom jezeru, u ponedeljak se desila tragedija - Bojana M. (38) je ušla u vodu da se rashladi i utopila se naočigled dvoje dece koja su, zapomažući dozivala majku!

ДВОЈЕ ДЕЦЕ ОСТАЛО СИРОЧИЋИ: Детаљи трагедије на Златарском језеру - Бојана (38) која се утопила је пре неколико година остала без мужа

Foto: A.Rovčanin

Prema rečima očevidaca u pitanju je žena neplivač, koja je sa dvoje maloletne dece boravila na obali, koji takođe ne znaju da plivaju - preneli su mediji.

- Kad su videli da im je majka potonula deca su odmah potrčala do obližnjih kamp kućica da pozovu pomoć. Krenula je potraga za ženom, ali ona nije pronađena - kaže za RINU jedan od očevidaca.

U utorak se očekuje dolazak žandarmerije i ronilaca koji će krenuti u potragu za telom.

Inače, nastradala žena pre nekolilo godina ostala je bez supruga i iz Ljubovije se sa dvoje dece vratila u rodno mesto. Radila je kao kuvarica u obližnjem restoranu i nakon prve smene otišla na obalu jezera sa decom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)