TEŽAK UDES NA PUTU VALJEVO-BEOGRAD: Sudarila se tri vozila, ima povređenih

B.P.

06. 02. 2022. u 18:51

U SUDARU tri automobila, koji se dogodio oko 18 časova u Valjevskoj Loznici, na magistralnom putu Valjevo – Ibarska magistrala, povređene su četiri osobe.

ТЕЖАК УДЕС НА ПУТУ ВАЉЕВО-БЕОГРАД: Сударила се три возила, има повређених

D. Ristić

Valjevska Loznica kod ValjevaSvi povređeni prebačeni su u Urgentni centar Opšte bolnice Valjevo, gde im je ukazana lekarska pomoć i utvrđivan stepen i ozbiljnost povreda.

Do nesreće je, nezvanično, došlo kada je jedan automobil počeo da pretiče kolonu vozila i tada je okrznuo jedno koje je dolazilo iz suprotnog smera. Tada se automobil koji je preticao odbio i udario u još dva vozila u njegovoj kolovoznoj traci.

Uz tri ekipe hitne pomoći, na lice mesta bilo je upućeno i vozilo vatrogasne brigade iz Valjeva. Zbog uviđaja i uklanjanja vozila, saobraćaj je bio zatvoren, pa su vozila ka Beogradu usmeravana na alternativne pravce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)