SESTRA SE GUŠI U SUZAMA: Novi detalji pogibije radnika u Novom Pazaru, najmiliji ispred bolnice, DŽenan podlegao povredama

N. KOČOVIĆ

20. 01. 2022. u 19:36

NOVOPAZARAC DŽenan R. (26) stradao je u nesreći koja se desila u asfaltnoj bazi kompanije “Novi Pazar put”, saznaju Večernje novosti.

СЕСТРА СЕ ГУШИ У СУЗАМА: Нови детаљи погибије радника у Новом Пазару, најмилији испред болнице, Џенан подлегао повредама

Foto: N. Kočović

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila oko 15 časova u u krugu njihovog pogona koji se nalazi na magistralnom putu Novi Pazar – Raška.

- DŽenana je udarilo veliko crevo sa miksera za mešanje betona, odbacivši ga nekoliko metara i nanevši mu teške povrede. Radnici su ga transportovali do Opšte bolnice u Novom Pazaru, ali je podlegao povredama u putu – rekao nam je jedan od radnika.

Ispred Opšte bolnice okupili su se rođaci i prijatelji stradalog mladića. Devojka, za koju su nam rekli da mu je sestra, gušila se u suzama, a niko od prisutnih nije želeo da govori za medije.

Rukovodioci kompanije “Novi Pazar put” potvrdili su nam da se nesreća desila u njihovom pogonu, ali su istakli da DŽenan nije bio u radnom odnosu kod njih.

- On je bio radnik kompanije “Euro - leks” koja je izvodila pripremne radove u našem pogonu. Izražavamo žaljenje zbog tragedije i stojimo na raspolaganju istražnim organima – kratko su nam poručili.

Ubrzo po nesreći lice mesta obezbedili su pripadnici novopazarske policije, a u prisustvu zamenika Višeg tužioca Edisa Arifovića obavljen je uviđaj.

Naložena je istraga posle koje će biti poznati svi detalji nesreće.

BONUS VIDEO - NE MOGU VIŠE: Potresna ispovest bake Nišlije koji je pokušao da se ubije zbog nemaštine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Smeštanje najstarijih članova porodice u dom za stare