SAHRANJEN MLADI FUDBALER IZ VRŠCA: Jauci se prolamali grobljem, veliki broj ljudi ispratio Kristijana na večni počinak (FOTO/VIDEO)

J.J.Baljak

19. 01. 2022. u 13:14

NA Gradskom groblju u Vršcu danas tačno u podne sahranjen je Kristijan Mioško (19), mladi fudbaler, koji je zajedno sa prijateljem, takođe fudbalerom, Marianom Matićem (20) poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod vršačkog sela Vlajkovac, u noći između nedelje i ponedeljka.

САХРАЊЕН МЛАДИ ФУДБАЛЕР ИЗ ВРШЦА: Јауци се проламали гробљем, велики број људи испратио Кристијана на вечни починак (ФОТО/ВИДЕО)

J.J.Baljak

Ogroman broj prijatelja, rodbine, Kristijanovih drugara iz škole i sa fudbala došao je da se poslednji put oprosti od njega i da pruži podršku neutešnoj porodici. A jauci su se samo prolamali tišinom vršačkog groblja.

-Danas, na Bogojavljenje, Bog se javi, pa neka uzme i dušu ove prerano ugašene mladosti – moglo se čuti među okupljenim svetom.

Mnogi su i dalje polemisali o uzrocima saobraćajne nesreće, koja je odnela dva mlada života, kada je automobil, koji je vozio Kristijan, prešao sa desne na levu stranu puta, probio ogradu mosta na ulazu u selo Vlajkovac i survao se u kanal Dunav—Tisa—Dunav.

Sve ukazuje na to da je mladić izgubio kontrolu nad vozilom usled mraza na putu, verovatno i usled neprilagođene brzine, a da u saobraćajnoj nesreći nije učestvovalo drugo vozilo „Novostima“ je potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

- Ne postoje sporne činjenice u pogledu toga kako je do nezgode došlo, niti indicije da je još neko lice učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi. Imajući u vidu da su oba lica poginula na licu mesta, ne postoji osnov da se nalažu veštačenja i obdukcija, koja bi eventualno bila od značaja za otkrivanje učinioca krivičnog dela – saopšteno nam je iz vršačkog tužilaštva.

Marian Matić, koji je celog dana pre nesreće bio sa Kristijanom i zajedno sa njim otišao u smrt, takođe će biti sahranjen danas, u 14.30 časova u rodnom selu Jasenovo, kod Bele Crkve.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)