LANČANI SUDAR NA AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI: Automobili naletali jedan na drugi

Novosti online

31. 12. 2021. u 16:22

NA auto-putu Miloš Veliki dogodio se lančani sudar oko 16 sati, neposredno ispred naplatne rampe. Jedan automobil se trenutno utovaruje na šleper.

ЛАНЧАНИ СУДАР НА АУТО-ПУТУ МИЛОШ ВЕЛИКИ: Аутомобили налетали један на други

Lj.P.

Prema prvim informacija u automobil koji je stajao u jednoj od traka se kolima zakucao vozač, a za njim su to učinili i ostalih četvoro vozača koji nisu zakočili na vreme.

Ovaj sudar je zbog specifičnog naletanja kola, jedna na druga, doslovno paralisao imenovani auto-put.

Dva automobila su u prvoj desnoj, jedan u srednjoj, druga dva u levoj traci, tako da svi vozači koji nailaze na mesto incidenta jedva prolaze svojim vozilima.

Trenutno nema informacija o povređenim učesnicima saobraćajke.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)