NADVOŽNJAK SE PREPOLOVIO I PAO NA AUTO-PUT: Automobili smrskani ispod ruševina u Kini, ima mrtvih

Tanjug

19. 12. 2021. u 15:44

ČETIRI osobe su poginule, a osam je povređeno kada se srušio deo nadvožnjaka u provinciji Hubei, javile su kineske vlasti.

НАДВОЖЊАК СЕ ПРЕПОЛОВИО И ПАО НА АУТО-ПУТ: Аутомобили смрскани испод рушевина у Кини, има мртвих

Foto: Printskrin

Nesreća se dogodila juče popodne po lokalnom vremenu u gradu Ežuu u centralnom delu zemlje, kada se srušilo oko 500 metara mosta izgrađenog iznad auto-puta, objavile su policijske i saobraćajne vlasti.

Tri kamiona na nadvožnjaku su pala i jedno vozilo je potpuno zgnječeno u incidentu, javila je zvanična novinska agencija Sinhua pozivajući se na lokalne vlasti.

Auto-put je sada zatvoren.

U trenutku nesreće obavljani su radovi na nadvožnjaku, a za sada nije poznato koliko radnika je bilo u to vreme.

Prema preliminarnoj istrazi, kamion težak ukupno 198 tona se prepolovio kada je pao sa nadvožnjaka. List Peking Njus javio je da je težina kamiona četiri puta veća od dozvoljene granice za nadvožnjak koji je sagrađen pre 11 godina.

U novinskom izveštaju se dodaje sa zvaničnici ministarstrva saobraćaja sprovode istragu na mestu nesreće.

BONUS VIDEO: HAOS U LONDONU: Demonstranti pokušavaju da upadnu u zgradu BBC

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

REĆI ĆU VAM U POVERENJU! Reakcija ruskih čelnika nakon što je u Beogradu himna Rusije prestala da se intonira tokom dodele medalja (VIDEO)