JEZIVE SCENE POSLE UDESA U RAKOVICI: Žena iz autobusa odletela u vis, čekala vatrogasce da joj pomognu (FOTO)

Novosti online

31. 12. 2021. u 00:10

U TEŠKOM sudaru džipa i autobusa koji se dogodio večeras posle 20 časova u Rakovici, u Ulici pilota Mihajla Petrovića, povređeno je četvoro ljudi.

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ ПОСЛЕ УДЕСА У РАКОВИЦИ: Жена из аутобуса одлетела у вис, чекала ватрогасце да јој помогну (ФОТО)

Foto: INstagram/moj Beograd

Putnica iz autobusa ima ortopedske povrede i povrede glave i vrata, vozač džipa povrede glave i vrata, a i suvozač povredu glave. Vozač autobusa zadobio je povredu ruke, ali je odbio transport.

Prednji deo autobusa je potpuno uništen. Autobus je od siline udara završio u suprotnoj traci. Kolega povređenog vozača iz servisnog vozila rekao nam je samo kratko da je vozač dobro.

- Ja sam bio u busu, bus je išao normalno svojom trakom, automobil izleće džipom iz sporedne trake i prelazi preko pune linije. Jedna žena je stajala na prednjim vratima i odletela je uvis, tako je visila sve dok je vatrogasci nisu izbavili i ima ozbiljne povrede nogu - ispričao je Nikola, putnik autobusa na liniji 59, koji je učestvovao u udesu.

U autobusu je bilo desetak ljudi, poleteli su ka napred, ali niko nije povređen. Vozač automobila je bez vidljivih povreda izašao iz vozila i govorio "kriv sam", saznajemo od očevidaca.

BONUS VIDEO - AUTOMOBILI UNIŠTENI: Teška saobraćajna nesreća u Zemunu

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

AUTOM PROBIO ZID, DELOVI RASUTI NA SVE STRANE: Haos na Altini, jezivi prizori sa mesta nesreće (FOTO)