NOĆ U BEOGRADU: Dve saobraćajne nezgode i dvoje lakše povređenih

Tanjug

26. 11. 2021. u 07:43

U BEOGRADU su se tokom protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lakše telesne povrede, rečeno je u Hitnoj pomoći.

НОЋ У БЕОГРАДУ: Две саобраћајне незгоде и двоје лакше повређених

Foto: M.Stevanović

Prema rečima dežurnog lekara, dežurale su 22 ekipe, a bile su ukupno 102 intervencije, od toga 11 na javnom mestu.

Do šest časova ovog jutra obavljeno je 17 interkliničkih prevoza kovid pacijenata, dok je sa kućne adrese do bolnice prevezeno šest novozaraženih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRI OSOBE LAKŠE POVREĐENE: U Južnobačkom okrugu za dan se dogodilo pet saobraćajnih nesreća