ALEKSANDRA RAZNELA EKSPLOZIJA: U dragačevskom selu Belica mladić (17) nastradao dok je zavarivao u blizini kuće

V. I.

25. 11. 2021. u 20:20

DRAGAČEVSKO selo Belica odavno nije zadesila tragedija kakva je zabeležena proteklog vikenda, kada je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, poginuo sedamnaestogodišnji Aleksandar D.

АЛЕКСАНДРА РАЗНЕЛА ЕКСПЛОЗИЈА: У драгачевском селу Белица младић (17) настрадао док је заваривао у близини куће

Foto Ilustracija

Nesreća se, kako smo saznali, dogodila dok je mladić u pomoćnom objektu u porodičnom domaćinstvu zavarivao, pa se pretpostavlja da je do eksplozije došlo od boce za varenje. Meštani pričaju da je do tragedije možda došlo jer je mladić zavarivao u blizini neeksplodiranog ubojitog sredstva - bombe ili čak zaostalog topovskog đuleta, slučajno pronađenog u ataru sela, pa da je od visoke temperature naprava eksplodirala i mladića bukvalno raznela.

Odmah nakon praska, pozvane su policija i Hitna pomoć, ali su lekari, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt mladića.

Aleksandrovo beživotno telo dopremljeno je u Dom zdravlja. Bio je to jeziv prizor. Eksplozija mu je raznela deo glave, prelomila obe noge i ruku, a po celom telu su bile ubodne rane od gelera - saznajemo od izvora bliskog istrazi. Tužilac je, prema nezvaničnim informacijama, naložio obdukciju tela.

Porodica pokojnog mladića ima još dvoje dece, a oboje boluju od dijabetesa. Otac im je teški bolesnik, i na dijalizi je. Komšije pričaju da ne znaju kako će ožalošćeni ukućani preboleti mladića, koji je bio uzoran i divan komšija, rođak i prijatelj.

Zvanične informacije o tačnom uzroku tragedije u dragačevskom selu još nisu poznate, niti su nadležni bilo šta saopštavali o ovoj nesreći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije