DEČAK KOJI SE OBESIO IMAO PROBLEME U ŠKOLI? Šta je prethodilo tragediji u Donjem Dobriću

V. Mitrić

19. 11. 2021. u 12:04

DVANAESTOGODIŠNjI dečak iz Donjeg Dobrić kod Loznice, nedaleko od reke Jadar, obesio se u nedovršenom potkrovlju porodične kuće.

ДЕЧАК КОЈИ СЕ ОБЕСИО ИМАО ПРОБЛЕМЕ У ШКОЛИ? Шта је претходило трагедији у Доњем Добрићу

Foto: V. Mitrić

Dečak se, kako saznajemo, kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potkrovlja.

- Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam videla da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i videla jezivu scenu - moj sin je visio na užetu obešen - rekla je dečakova majka. - Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce domah da mi iskoči!

Majka je zajaukala. Čulo se na sve strane. Komšije su pozvale Hitnu pomoć Doma zdralja u Loznici, koja je stigla brzo. Lekari su pokušavali više od pola sata da reanimiraju dečaka, ali ispostavilo se, nažalost, da pomoći nema.

Porodica i čitavo selo tuguju. Crne slutnje porodicu zadesile su pre nepunih godinu dana, kada je nestao pokojnikov tri godine mlađi brat. Tražilo ga je, gotovo dva dana, čitavo selo i mnoge policijske patrole, a pronađen je kako spava u senu pored kuće. Roditelji petoro dece žive od nadnice. Deca su, kažu komšije, vredna i radna. Nije rasvetljeno do kraja ni zašto se devetogodišnji dečak iz ove kuće krio, a usledila je sada tragedija, umesto prošlogodišnje crne slutnje.

Kako se nezvanično može čuti, dečak je, navodno, imao problem u školi. Spominje se, navodno, da je nešto naslikao neprimereno na torbi jedne nastavnice, pa je vođen na razgovor kod školskog pedagoga. Bio je učenik osmog razreda. Šta se dogodilo, po svoj prilici, sada će zainteresovati nadležne, ali je činjenica da je skoro tek započet život ugašen...

BONUS VIDEO: DžONIĆ SE NASMEJAO NA SMRT ĐOKIĆA - Advokati Jojke posle saslušanja osumnjičenog za ubistvo porodice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku