VIDEO MAJKU OBEŠENU, PA ISEKAO VENE: Detalji tragedije u Mačvi, selo u šoku - Dragan nije mogao da podnese razvod, Marija delila njegovu bol!

V. MITRIĆ

29. 10. 2021. u 20:41

MEŠTANI Mačvanskog Pričinovića u šoku su posle današnje tragedije.

ВИДЕО МАЈКУ ОБЕШЕНУ, ПА ИСЕКАО ВЕНЕ: Детаљи трагедије у Мачви, село у шоку - Драган није могао да поднесе развод, Марија делила његову бол!

Foto: Printskrin Jutjub

Niko iz sela u Mačvi ne može da veruje da su Marija Matić(65) i njen sin Dragan u istom danu izgubili živote - ubivši se. Dragan je, po povratku sa posla, tražio majku i ugledao ju je obešenu u poljskom toaletu. Verovatno od šoka tuge uzeo je nož i presekao sebi vene.

- Kad se videlo i čulo šta je Dragan učinio, pozvali smo Hitnu službu koja ga je preuzela kako bi ga prevezla u Opštu bolnicu u Šabac, ali je iskrvavio,usput i izdahnuo -pričaju nam košije.-Pomoći mu nije bilo. Lekari su konstatovali njegovu kao i majčinu smrt nekoliko sati ranije.

Matići su, pričaju seljani, „mirni, tihi, skromni i povučeni ljudi“. Nikad ni sa kim u selu nisu bili u sporu i zavadi. Marija je mlada ostala bez supruga, koji je umro mlad prirodnom smrću. Vredno je radila i podizala sina, finog, vrednog i dobrog i dečaka, i momka i sada čoveka. Bio je oženjen, pa se razveo.

- Vratio se kod majke - kažu upućeni. - Teško je podnosio razvod. Majka je delila, kao i obično, muku sa njim. I taj problem koji ih je mučio nije ih promenio u odnosu na komšije. Ostali su smerni, tihi i mirni, u svojim problemima i mukama.

Niko, međutim, nije očekivao ovako tragičan kraj tih dobrih ljudi...

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju