EVO ŠTA JE PRETHODILO TRAGEDIJI KOD BABUŠNICE: Dečak (15) ubio dedu čekićem, muškarac izdahnuo na licu mesta

V.Ć.

03. 10. 2021. u 16:46

U NOĆI između subote i nedelje, u babušničkom selu Kaluđerevo, dogodilo se ubistvo u porodici, zbog čega je uhapšen maloletnik A.D.(15). On je, prema navodima prijave usmrtio svog dedu po majci A.S.(69), sa kojim su živeli u istoj kući.

ЕВО ШТА ЈЕ ПРЕТХОДИЛО ТРАГЕДИЈИ КОД БАБУШНИЦЕ: Дечак (15) убио деду чекићем,  мушкарац издахнуо на лицу места

Foto: B. Grujić

Ubistvo je počinio čekićem, a njegov deda izdahnuo je na licu mesta.

Kako saznajemo ubistvu je prethodila porodična svađa, tačnije rasprava između dede i unuka.

Povod, odnosno razlog svađe za sada se ne zna, tek usled žučne prepirke, pomenuti maloletnik je dohvatio čekić u udarcem u glavu usmrtio svog dedu. U istoj kući je živela i majka, ovog maloletnoh ubice, odnosno kćerka ubijenog starca, koja će verovatno razjasniti detalje ove porodične drame.

U Kaluđerevu kažu da je u ovoj romskoj porodici bilo čestih rasprava i svađa raznim povodima. Razmirice između unuka i dede su se često čule i u obližnjim kućama. Stravičan događaj kakav se ovde ne pamti odigrao se praktično bez svedoka. O mladiću koji je usmrtio svog dedu malo ko u selu želi da iznosi detalje, kao i o ubijenom čoveku. Niko ne zna ni oko čega su se u subotu uveče posvađali,niti da li se sve odigrlao pod uticajem alkohola, tek njihova međusobna netrpeljivost očigledno kulminirala ovim strašnim događajem.

Sudija za prethodni postupak , tačije sudija za maoletnike u pirotskom Višem sudu, ubici je odredio pritvor do 30 dana.Istraga je u toku.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

BONUS VIDEO:

STRAVIČNO: Mladić (17) ometen u razvoju pao sa drugog sprata

 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!