PRVE FOTOGRAFIJE NAKON POŽARA U MIRIJEVU: Od radionice ostalo samo zgarište, vatra oštetila i zgradu pored (FOTO/VIDEO)

G. Novaković

23. 09. 2021. u 11:31

U ULICI Učiteljice Milice Janković u Mirijevu jutros oko 09.40 časova došlo je do požara u auto-radionici koja se nalazi u sklopu kuće.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ НАКОН ПОЖАРА У МИРИЈЕВУ: Од радионице остало само згариште, ватра оштетила и зграду поред (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela

Kako "Novosti" saznaju, prilikom varenja zapalio se benzin i došlo je do eksplozije rezervoara na "golfu 2". U potpunosti je izgoreo inventar i vozilo, a od plamena na susednoj zgradi je oštećeno 11 prozorskih otvora.

- Došao je suprug da obiđe lokal u blizini, na Mirijevskom vencu. Izašla sam u dvorište da nahranim mačke. Čula sam prasak i dim, mislila sam da deca slave rođendan. Suprug je pozvao vatrogasce, ali već su imali poziv. Istrčala sam, uplašila sam se da ne gori neko. Komšiluk se nije mnogo uspaničio za razliku od mene - kaže G. Č. iz susedstva.

Buktalo je, mislili smo da gori vatra.

- Radio sam zadnji točak, vario sam i pala mi je žiška na crevo od benzina. Radionicu sam imao više od 30 godina. Sve je izgorelo. Automobil je od drugara. Vatra se proširila dok sam izašao iz kanala - kaže Živorad Milić, vlasnik auto-radionice.

Inače, Živorad održava automobile svoje porodice i prijatelja po potrebi. Ovaj posao mu nije bio izvor prihoda. U kući Živoradovoj stanuju dva sina i supruga, kuća se nalazi kraj radionice i nije oštećena. Četiri prozora na susednoj zgradi su oštećena spolja.

Kako kaže njegova supruga Jelica, još drhti od šoka. Sreća je da je Živorad ostao živ.

- Kada sam došao plamen je bio pet-šest metara. Pucalo je nekoliko puta - kaže sused iz zgrade.

Na terenu je i dalje jedno vatrogasno vozilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a