OSLEPELO GA SUNCE, PA UDARIO U TRAKTOR: Saobraćajna nesreća kod Niša, teško povređen muškarac (FOTO)

J.Ć.

13. 09. 2021. u 14:53

U NEZGODI koja se jutros oko 11.30 dogodila kod sela Popovac kod Niša teško je povređen meštanin Dušan S. Do nezgode je došlo kada se traktor na kojem je bio Dušan sudario sa vozilom marke „opel“, za čijim volanom je bio mlađi vozač, koji je lakše povređen.

ОСЛЕПЕЛО ГА СУНЦЕ, ПА УДАРИО У ТРАКТОР: Саобраћајна несрећа код Ниша, тешко повређен мушкарац (ФОТО)

Foto: J.Ćosin

-  Momak je policiji rekao da ga je Sunce zaslepelo, te da nije video ništa ispred sebe. Drhtao je kao prut, mnogo se uplašio, nedavno je operisao i tumor, pa mu je rana prokrvarila, tako da je Hitna odvezla obojicu – priča nam meštanin sela koji je posvedočio ovom događaju.


Policija ispituje uzroke nesreće u selu Popovac.

Foto: J.Ćosin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)