ZA nešto više od pola ove, 2021. godine, zbog nasilničke vožnje iz saobraćaja je isključeno 1.200 vozača, a tokom cele 2020. njih 1.673! Kada je reč o onima koji su pohađali obuku za unapređenja znanja iz bezbednosti saobraćaja, pošto su im dozvole oduzete, tokom prošle godine na nastavu je išlo 1.055 vozača.

Komentari (4)

Željko

15.08.2021. 12:52

Sve je lepo receno u tekstu osim sto se ne pominje jedan bitan detalj.KO KONTROLISE SAOBRACAJNE POLICAJCE???Bahati vozaci nisu sirotinja u jugicu i ostalim krsevima koji jedva naspu malo goriva u taj auto nego mamini i tatini sinovi koji voze auta po par hiljada kubika i kojima je sitnica "castiti" saobracajca sa 50€ kad ga zaustavi.Borite se vi malo ozbiljnije protiv davanja i primanja mita pa ce red sam od sebe da se uspostavi.

Miki

15.08.2021. 13:48

Tako jednostavno, Policija mora biti prisutna i zakone sprovoditi , sve dok toga ne bude bilo poboljsanja nece bit.Vozaci tacno znaju gde stoje, tu se postuju pravila, cim se ta cona prdje (zivela sloboda)

Nema ništa od toga

15.08.2021. 13:49

Poenta cele priče je uzimanje love. Kazna,pa dopunska obuka,pa polaganje. Ko je nasilnik ,treba mu odmah dovesti presu i presovati vozilo-na licu mesta,javno. Ko ukrade bilo šta,čokoladu,katalizator,ruku mu amputirati. I tako redom. Ovo ostalo je gubljenje vremena ,ako stvarno zele da se red uvede.

Djordje

15.08.2021. 14:15

Kako stati na kraj bahatim vozacima?! Kao prvo vratiti policajce na ulicu! Nema ih nigde dolaze samo po pozivu a gradom voze divljaci i divljaju zato sto nema nikoga da ih sankcionise! Sad eu se pojavili i biciklisti koji raznose hranu, za njih ne postoji ni jedan zakon, jurcaju po trotoaru po ulicama niko ne postuje crveno svetlo jel za njih ne vazi, jedosmerne ulice ne postoje, oni koji imaju elektricne biciklove jure preko pedeset na sat ?! Za njih ni ogranicenje ispred skola ne vazi jer zure za boljom zaradom! I to je jedan oblik bahatosti! Dva puta su naleteli na mene i to na trotoaru!? Nikom nista zakon i propisi ne vaze za njih!