AUTO NALETEO NA BRANISLAVU (45): Ovo je Kikinđanka koja je poginula u Baru (FOTO)

R. Š.

26. 07. 2021. u 14:48

DRŽAVLjANKA Srbije (45) iz Kikinde poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se u noći između nedelje i ponedeljka dogodila u Crnoj Gori, u Baru, saopšteno je iz Uprave policije.

АУТО НАЛЕТЕО НА БРАНИСЛАВУ (45): Ово је Кикинђанка која је погинула у Бару  (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Kako su “Novosti” saznale, život na moru izgubila je Branislava K., trgovkinja koja je rodom iz Ruskog Sela, ali se s porodicom pre nekoliko godina preselila u Kikindu. Radila je kao trgovac. Ova mlada i lepa žena, poznata Kikinđanima kao vrlo profesionalna, uslužna i ljubazna prodavačica, iza sebe je ostavila muža i dvojicu odraslih sinova. Na moru je bila s prijateljicama.

Kako su javili crnogorski mediji, nesreća se dogodila oko 23.40 sata, kada je ženu, koja se kretala pešice, udarilo putničko vozilo, nakon čega je hitno prevezena u Opštu bolnicu Bar, gde je preminula, prenela je RTCG.

Kako navodi Portal Bar, očevici su rekli da je vozač BMW-a, pokušavajući da izbegne pešaka, udario u zid objekta pored magistrale.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)