KAKO ĆU DA GA SAHRANIM? Brat Srđana Asanovića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, očajan - bio mi je veliki oslonac!

Novosti online

25. 06. 2021. u 22:22

IDEM u Nemačku da zaradim Bajo neku paru, vidiš ovde nema posla. To je poslednje što mu je rekao.

КАКО ЋУ ДА ГА САХРАНИМ? Брат Срђана Асановића, који је погинуо у саобраћајној несрећи у Немачкој, очајан - био ми је велики ослонац!

Foto: Fejsbuk

Popili smo kafu pred put i više ga nisam video. priča Zoran Asanović, rođeni brat Srđana Asanovića (44) iz Lužana, jednog od četvoro nastradalih i teškom udesu u Nemačkoj 22. juna.

On kaže da je Srđan ostao bez posla na železnici i da mu je Nemačka bila jedini izlaz da ostvari neke prihode. Živeo je sam u trošnoj kući u Lužanu pa je da svojim komšijom Milanom Lepojevićem odlučio da krene u inostranstvo.

- Nije imao posla više u Staroj Pazovi gde je na železnici radio poslednje tri godine. Sam živi u ovoj trošnoj kući u Lužanu, ostao bez posla pa mu je namera bila da se bavi molerajem u Nemačkoj. Bio mi je veliki oslonac u životu, ne znam kako ću sad - kaže Zoran.

On kaže da će troškovi transporta tela iz Nemačke iznositi 1.250 evra i da on nema para pa ne zna kako će da sahrani brata.

- Ne znam kako ćemo telo da prebacimo u Srbiju. Svaka porodica treba da plati po 1.250 evra. Pokušao sam preko rodbine da obezbedimo iste ali me niko ne zove. Ja sam nezaposlen, ne znam kako da nađem taj novac. Ako država može da pomogne ja bih bio zahvalan. Da bar možemo da ga sahranimo kako priliči. Ne znam kako drugačije, troškovi će tamo samo da rastu - jada se Zoran.

Foto: J.Ć.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)