U OVOJ KLISURI JE ZMIJA UJELA DEČAKA: Novi detalji spasavanja mališana, policajci dete odmah prevezli u KC Niš (FOTO)

Z.U.

20. 06. 2021. u 22:52

PRIPADNICI beogradske Policijske brigade Dušan Nikolić i Aleksandar Popović prvi su pritekli u pomoć 14.godišnjem dečaku S.M. iz Republike Severne Makedonije, koga je jutros ujela zmija u reonu Jelašničke klisure kod Niša.

У ОВОЈ КЛИСУРИ ЈЕ ЗМИЈА УЈЕЛА ДЕЧАКА: Нови детаљи спасавања малишана, полицајци дете одмах превезли у КЦ Ниш (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Nikolić i Popović bili su u privatnoj režiji na tom području i prilikom uspona na stene primetili su dečaka koga je ujela zmija, najverovatnije Poskok.

Dečak je imao otok na licu i bila mu je potrebna hitna pomoć. Policajci su odmah pribrano reagovali i dečaka i njegovu porodicu prevezli automobilom u KC Niš, gde je adekvatno medicinski zbrinut.

Nakon što su se uverili da je dečak dobro, policajci su vratili roditelje i dečakovog brata u Jelašnicu po šator i lične stvari.


Inače, dva policajca učestvovala su dan ranije u Jelašničkoj klisuri na 6. međunarodnoj trci sa preprekama "The Maze Fury" u organizaciji Tribe Trails-a.


Pripadnici Policijske brigade koji su predstavljali svoju jedinicu i MUP Srbije ostvarili su zapažene rezultate na stazi dužine 16,5 kilometara koja se protezala kroz izuzetno nepristupačan teren, sa ekstremno zahtevnim preprekama, koje su tražile odličnu fizičku i mentalnu spremnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)