SAHRANJEN DEČAK (10) KOJI SE UTOPIO U ODŽACIMA: Potresne scene sa groblja, otac pao u nesvest, mališana ispratili drugari i komšije (FOTO)

Z. Grumić

15. 06. 2021. u 15:33

DESETOGODIŠNjI dečak B. P., koji se utopio u Nedelju u bazenu sportskog centra u Odžacima sahranjen je danas na odžačkom pravoslavnom groblju. Na poslednji počinak mališana ispratili su majka Anica, otac Darko, baka Dragana i deda Branko, kao i mnogi rođaci, prijatelji, komšije.

САХРАЊЕН ДЕЧАК (10) КОЈИ СЕ УТОПИО У ОЏАЦИМА: Потресне сцене са гробља, отац пао у несвест, малишана испратили другари и комшије (ФОТО)

Foto: Nenad Karlić

U tužnoj povorci, koja je iz kapele krenula ka mališanovoj večnoj kući bili su i njegova učiteljica Jasmina Karan, drugari iz osnovne škole "Branko Radičević" kao i roditelji Banetovih drugara iz drugog razreda.

Opraštajući se od svima omiljenog dečaka, rođak Milan Kecmanović je istakao da je Bane odrastao u dekinom i bakinom domu okružen pažnjom i ljubavlju onih koji su ga najviše voleli.

- Nestašni dečak, pun energije i ljubavi za ljude oko sebe, najviše vremena provodio je sa dekom i bakom i svojim tatom, koji su o njemu brinuli. Deda Branko ga je pratio i vodio svuda, čekajući dok se izigra. Voleo je da trči i da se igra sa drugovima i drugaricama i maštao da postane fudbaler, ali se u nedelju ti dečački snovi u jednom trenu prekinuti. Na poslednjem opraštanju kraj groba svoga sina ocu Darku je pozlilo, pao je u nesvest posle čega su mu okupljeni pritekli u pomoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)