PAKAO U ČAČKU! Ispovest radnice fabrike "Sloboda" koja gori: Stravično je! Nalazimo se zarobljene u podrumu (FOTO/VIDEO)

V.Ilić

04. 06. 2021. u 03:22

ALEKSANDRA Ćirović radnica koja je u trenutku eksplozije bila u fabrici Sloboda u Čaččku ispričala je za "Novosti" da se i dalje sa kolegama nalazi u okviru kompeksa.

ПАКАО У ЧАЧКУ! Исповест раднице фабрике Слобода која гори: Стравично је! Налазимо се заробљене у подруму (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: V. Ilić

- Sa još sedam kolega sam radila u pogonu rezanja kada je došlo do eksplozije. Uspeli smo da se izvučemo i dođemo do jedne zgrade i uđemo u podrum od betona. Ta zgrada nema prozore i bukvalno je ukopana u zemlju. I dalje se nalazimo u tom podrumu. Čuju se detonacije, sve podrhtava. Stravično je! - kaže ona i dodaje:

- Pozvao nas je direktor i rekao nam da moramo da budemo tu, i da će nas evakuisati prvom prilikom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POVREĐENA NA PEŠAČKOM PRELAZU: Saobraćajna nesreća u Leskovcu, devojka zadobila prelom potkolenice