"NOVOSTI" SAZNAJU: Počinje jedno od najmučnijih suđenja u Kruševcu! Ovaj slučaj je potresao celu Srbiju

Novosti online

17. 05. 2021. u 16:13

PRED Višim sudom u Kruševcu sutra počinje verovatno jedno od najmučnijih suđenja pred ovim sudom: Trsteničaninu Nenadu U. (37), kome se sudi zbog silovanja dva mladića!

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Почиње једно од најмучнијих суђења у Крушевцу! Овај случај је потресао целу Србију

Foto:

Kako je predočeno “Novostima”, glavni pretres biće zatvoren za javnost. Užasna krivična dela za koje je okrivljen Nenad U. počela su da se otkrivaju oktobra 2020.godine.

Kako su “Novosti” pisale, prva krivična prijava podneta je zbog sumnje da je silovan mladić na benzinskoj pumpi u okolini Trstenika u noći između 29. i 30. oktobra.

Vrlo brzo se, prema saznanjima “Novosti”, Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu prijavio još jedan oštećeni mladić. Istraga je proširena, a sada okrivljenom je i produžavan pritvor u međuvremenu.

Da će se žrtve sami javiti nakon privođenja osumnjičenog za užasna krivična dela, verovalo se od početka. Javno je retko ko hteo da govori na ovu temu, jer se plašio sada okrivljenog, koga je pratio loš glas, ali se nezvnično moglo čuti da slučaj sa benzinske pumpe nije i jedini.

Dugo je bio u zatvoru i u gradu je umeo da se ponaša bahato, dovodio se u vezu sa nizom težih krivičnih dela. Tih dana kada je i počinio prvo krivično delo koje mu se stavlja na dušu, postao je otac.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)