UHAPŠEN MANIJAK SA CVETKOVE PIJACE: Seksualno uznemiravao žene

J. D. Lj.

05. 05. 2021. u 18:03 >> 18:04

PO NALOGU Prvog osnovnog javnog tuzilastva u Beogradu uhašen je A.D. (53) zbog sumnje da je polno uznemiravao dve žene srednjih godina u Bulevaru kralja Aleksandra, kod Cvetkove pijace.

УХАПШЕН МАНИЈАК СА ЦВЕТКОВЕ ПИЈАЦЕ: Сексуално узнемиравао жене

Foto: Depositphotos

Krivično delo je izvršio tako što je vadio polni organ i masturbirao, a to, kako se sumnja, ponovio više puta u razmaku od 10 dana, rečeno je u tužilaštvu.

Dodaju da će istraga utvrditi da li se radi o neuračunljivoj osobi.

Takođe, nakon saslušanja u roku od 48 sati, tužilaštvo će odlučiti da li će sudu predložiti da mu odredi pritvor.

Planira se ispitivanje ostećenih žena i svedoka, kao i da se naloži vestačenje osumnjičenog i potrebne dokazne radnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIVEDENI U TUŽILAŠTVO, ODREĐEN IM PRITVOR DO 30 DANA: Saslušani kozmetičar i lekar, osumnjičeni za teške telesne povrede