PROIZVODILI I PRODAVALI DROGU? U dve odvojene akcije, u Negotinu i Kladovu, uhapšene tri osobe

S. M. J.

20. 04. 2021. u 22:28

U ODVOJENIM akcijama pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su tri osobe koje terete da su proizvodili i prodavali opojne droge.

ПРОИЗВОДИЛИ И ПРОДАВАЛИ ДРОГУ? У две одвојене акције, у Неготину и Кладову, ухапшене три особе

Milutin Labudović

Policija u Negotinu prilikom pretresa stana osumnjičene S. H. (26) pronašla je manju količinu amfetamina i marihuane, a prilikom zaustavljanja automobila koji je vozio Negotinac, M.J. (25) u vratima vozila manju količinu marihuane.

U Kladovu je policijski službenici prilikom pretresa stana D. S. (29) iz Kladova pronašli manju količinu amfetamina i digitalnu vagicu za precizno merenje.

Policajci su u Boru kod dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji se nalazio u Zelenom bulevaru, takođe, pronašli manju količinu marihuane.

Osumnjičenima S. H, M. J. i D. S. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu određeno zadržavanje do 48 časova, i oni će, uz krivične prijave kojim se terete da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga biti privedeni tužiocu, dok će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru protiv osumnjičenog dvadesetdvogodišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Zajedno za očuvanje prirode