PROIZVODILI I PRODAVALI DROGU? U dve odvojene akcije, u Negotinu i Kladovu, uhapšene tri osobe

S. M. J.

20. 04. 2021. u 22:28

U ODVOJENIM akcijama pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su tri osobe koje terete da su proizvodili i prodavali opojne droge.

ПРОИЗВОДИЛИ И ПРОДАВАЛИ ДРОГУ? У две одвојене акције, у Неготину и Кладову, ухапшене три особе

Milutin Labudović

Policija u Negotinu prilikom pretresa stana osumnjičene S. H. (26) pronašla je manju količinu amfetamina i marihuane, a prilikom zaustavljanja automobila koji je vozio Negotinac, M.J. (25) u vratima vozila manju količinu marihuane.

U Kladovu je policijski službenici prilikom pretresa stana D. S. (29) iz Kladova pronašli manju količinu amfetamina i digitalnu vagicu za precizno merenje.

Policajci su u Boru kod dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji se nalazio u Zelenom bulevaru, takođe, pronašli manju količinu marihuane.

Osumnjičenima S. H, M. J. i D. S. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu određeno zadržavanje do 48 časova, i oni će, uz krivične prijave kojim se terete da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga biti privedeni tužiocu, dok će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru protiv osumnjičenog dvadesetdvogodišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Bene

21.04.2021. 07:16

Nije Negotin, ovaj grad je dobio neslavno ime Narkotin, još pre više od četvrt veka.zMala mesta sa prilivom para, što iz od gastarbajtera što je sa ovim gradom slučaj, što zbog velikih plata, kao Lazrevac, Obrenovac, leglo su droge.