ZAMALO IZBEGAO LINČ: Osumičenog napasnika iz tržnog centra policija sprovela kroz podzemnu garažu, da ga ne vide roditelji dece sa igrališta

E. B. R.

13. 04. 2021. u 21:33

BEOGRADSKA policija uhapsila je D. Š. (61), radnika obezbeđenja u tržnom centru na Zvezdari zbog sumnje da je u ponedeljak po podne seksualno uznemiravao desetogodišnju devojčicu. On je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da obljubi maloletno dete, a u sredu bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

ЗАМАЛО ИЗБЕГАО ЛИНЧ: Осумиченог напасника из тржног центра полиција спровела кроз подземну гаражу, да га не виде родитељи деце са игралишта

Arhiva

- On se tereti da je u ponedeljak pozvao desetogodišnju devojčicu da uđe s njim u toalet tržnog centra na Zvezdari, otkopčao je pantalone, pa je poljubio u obraz, a potom i neprimereno dodirnuo. Devojčica je pobegla, a slučaj je prijavljen policiji koja je ubrzo identifikovala i uhapsila osumnjičenog, kome je određeno zadržavanje do 48 časova - kažu u MUP.

Sve se, kako saznajemo, dogodilo u ponedeljak nešto posle 16 časova. Devojčica se, prema prvim informacijama, igrala sa sestrom i drugom decom na igralištu ispred tržnog centra, koje je okruženo stambenim zgradama. Njoj je prišao radnik obezbeđenja i kazao joj da pođe s njim. Uplašena devojčica, navodno, pomislila je da je nešto zgrešila, i krenula sa čovekom, ali ju je on odveo u toalet koji se nalazi na drugom nivou. Sigurnosne kamere zabeležile su trenutak kada je odvodi do toaleta, a onda i kako devojčica iz njega usplahireno izleće i beži, a posle nekoliko sekundi iz njega izlazi i muškarac.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je nekako uspela da mu se otrgne, a prilikom njenog izlaska iz toaleta nekoliko puta ju je šakom udario po zadnjici, rekavši joj: "Ovo neka ostane naša tajna".

Devojčica je otrčala do sestre i sve joj ispričala, a ona je pozvala majku. Desetogodišnjakinja se tresla posle pokušaja napastvovanja. Majka je odmah slučaj prijavila policiji, koja je za samo nekoliko minuta blokirala ceo tržni centar. Napasnik je ubrzo uhapšen.

Prema priči zaposlenih u tržnom centru, kada se pročulo šta se dogodilo, roditelji dece koja su se igrala na ovom igralištu hteli su da linčuju napasnika. Zato ga je navodno policija sprovela liftom do podzemne garaže i odvela ga u stanicu.

Inspektori su ubrzo razgovarali sa oštećenom kao i sa svedocima. Uz krivičnu prijavu biće dostavljeni snimci sa sigurnosnih kamera, od kojih se jedna nalazi i u samom toaletu.

Zaposleni u tržnom centru na Zvezdari kažu da ne veruju da je njihov kolega to učinio, kao i da je on vrlo fin i ćutljiv. Drugi su pak negirali da se to uopšte tu dogodilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri