MAJKA TUKLA BEBU I SNIMALA NA TIK-TOKU: Tužilaštvo tražilo da ide na psihijatriju

J.D.Lj.

20. 05. 2024. u 14:26

DRUGO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u postupku protiv okrivljene M. M., zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici nad svojim maloletnim detetom, a što je prikazivala na društvenoj mreži Tik-tok, podnelo je danas Drugom osnovnom sudu u Beogradu predlog za izricanje mere bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi, a takođe je predloženo da se okrivljenoj produži pritvor.

МАЈКА ТУКЛА БЕБУ И СНИМАЛА НА ТИК-ТОКУ: Тужилаштво тражило да иде на психијатрију

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Profimedia/Ilustracija

Podsetimo, na društvenim mrežama se krajem aprila pojavio jeziv snimak na kojem se vidi kako majka M. M. tuče uplakanu bebu.

Oduševljena onim što radi, ova majka monstrum nekoliko puta je svojim pratiocima pokazivala kako udara šamare svojoj bebi od svega nekoliko meseci, koja plače. I dok beba vrišti i ima puna usta hrane, na snimku se čuje majka kako se obraća izvesnoj Biljani i kako je poziva da vidi kako udara bebu.

Ljudi koji su slučajno bili uključeni u ovaj lajv počeli su da komentarišu majci da prestane, dok su joj drugi pisali komentare osude i molili je da odmah prestane i da se pozove policija! 

I zaista, policija je odmah reagovala i majku sa snimka i bebu pronašla u Kaluđerici.

Ona je uhapšena i protiv nje je podneta krivična prijava, a bebu je preuzeo Centar za socijalni rad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA - ALBANIJA: Skandal za skandalom! Antisrpska histerija dostigla vrhunac!