DVA HAPŠENJA U NIŠU: Palicama napali taksistu, opljačkali ga pa pobegli, u drugom napadu izboden muškarac

Novosti online

01. 05. 2024. u 20:00

DVOJICU mladića iz Niša i Leskovca uhapsila je policija zbog sumnje da su palicama napali taksistu u Nišu.

ДВА ХАПШЕЊА У НИШУ: Палицама напали таксисту, опљачкали га па побегли, у другом нападу избоден мушкарац

Foto: J.Ćosin

Takođe, uhapšen je još jedan Nišlija koji je sa pomagačem takođe fizički napao muškarca u Nišu, a potom više puta ubo pomagača.

A. T. (23) iz Leskovca i M. O. (18) iz Niša osumnjičeni su da su palicama napali 39-godišnjeg taksistu iz Niša i od njega oduzeli novac, dva mobilna telefona i ključ od vozila, a potom pobegli, pišu .

Iz policije kažu da su mobilni telefoni i ključ od automobila pronađeni i vraćeni vlasniku, a da su osumnjičeni privedeni i da će protiv njih biti podnete krivične prijave.

Iz policije su takođe saopštili da je u Nišu uhapšen i  I. V. (37) koji se sumnjiči da je u savezništvu sa I. L. (39) napao 40-godišnjeg muškarca.

Potom je, kako se sumnja, I. V. oštrim predmetom više puta ubo I. L, pa se I. V. sumnjiči i za krivično delo pokušaj ubistva. Povređeni četrdesetogodišnjak, sa teškim telesnim povredama, i I. L, sa lakim telesnim povredama, zbrinuti su u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu - kažu iz policije.

Osumnjičenom I. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Nišu.

(Južne vesti)

 

BONUS VIDEO - POTRESNO: Pogledajte snimak svedočenja srpskih žrtava rata u BiH u sedištu UN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici