UHAPŠEN MILORAD M.: Iza rešetaka policijski inspektor iz PU Krupanj

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

13. 03. 2024. u 12:41

MILORAD M., policijski inspektor Policijske stanice u Krupnju, koja pripada PU Šabac, jutros je uhapšen na graničnom prelazu Ljubovija, prema RS i BiH, potvrđeno nam je u policijskim krugovima.

УХАПШЕН МИЛОРАД М.: Иза решетака полицијски инспектор из ПУ Крупањ

foto v mitrić

Kako saznajemo, Milorad je pokušao da u automobilu prokrijumčari 600 boksova po 10 paklica cigareta poreklom sa KiM. Želeo je da pređe u susedni Bratunac, na levoj obali Drine, u Republici Srpskoj, ali su ga u tome sprečili policajci na graničnom prelazu.

Pretreseno je vozilo kojim je krenuo na drugu obalu Drine, pronađene su nelegalne cigarete, stavljene su mu lisice na ruke.

Određeno mu je policijsko zadržavanje, do 48 časova, posle čega će tužilac da odluči dalji tok istrage, uključujući i da li će za njega da zatraži, od suda, određivanje pritvora. Godinama je radio kao policijski inspektor u Loznici, ali je bio, po kazni, na nižim radnim mestima i pritvaran. Blizak je bio bivšem više puta hapšenom komandiru policije u Loznici i Krupnju, zajedno su hapšeni u Beogradu.

Milorad je bio u policijskom timu za ispitivanje 24 sporne privatizacije, na čijem čelu je bio inspektor Bogdan Pušić.

BONUS VIDEO - PODKAST "NIJE SAMO NASLOV" - Nemanja Starović: Američko društvo je podvojeno više nego ikada pre

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu