MEŠTANKI BAČKE PALANKE UKRALE 26 PASA: Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv dve Beograđanke

Lj.P.

14. 02. 2024. u 11:32

POLICIJA u Bačkoj Palanci podneće krivičnu prijavu protiv dve Beograđanke, stare 36 i 23 godine, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krađu.

МЕШТАНКИ БАЧКЕ ПАЛАНКЕ УКРАЛЕ 26 ПАСА: Новосадска полиција поднеће кривичну пријаву против две Београђанке

FOTO: PUNS

Njih dve se sumnjiče da su se 6. februara lažno predstavile meštanki Bačke Palanke kao radnice „Zoohigijene“ i odvezele joj 13 rasnih pasa.

Kako nezvanično saznajemo, Beograđanke su došle kod meštanke Bačke Palanke, obučene u zaštitna odela, sa maskama na licu, pokazavši joj lažni papir, rešenje sa logom „Zoohigijene“. Rekle su joj da su došle da provere u kakvim uslovima drži pse, jer su se, navodno, komšije žalile, i da zbog toga moraju da odvedu životinje, kako bi se proverilo u kakvom su stanju.

Sutradan su dve Beograđanke, kako se sumnja, ponovo došle u Bačku Palanku, ali vlasnica pasa nije bila kod kuće, ali su dve Beograđanke tada odvele još 13 pasa.

Vlasnica pasa je nestanak pasa, rase maltezer i francuski buldog, prijavila policiji, koja je operativnim radom identifikovala osumnjičene, a na području Novog Sada, odnosno u Budisavi, Beogradu i Čačku pronašla svih 26 pasa koji će biti vraćeni vlasnici.

Vlasnica pasa je, nezvanično saznajemo, navodno preko društvenih mreža oglašavala prodaju pasa, pa se pretpostavlja da su dve žene iz Beograda tako došle do informacije da meštanka Bačke Palanke drži pse.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove