U PLASTU SENA NAŠAO PIŠTOLJE, DROGU I PASOŠE OVE ZEMLJE: Detalji bizarnog slučaja kod Preševa

Novosti online

15. 01. 2024. u 10:23

MEŠTANIN sela Žujince kod Preševa pronašao je u plastu sena u svom pomoćnom objektu dva pištolja bez municije. Prvi pištolj je marke CZ, kalibra 7,65 milimetara, a drugi marke Bereta, takođe kalibra 7,65 milimetara.

У ПЛАСТУ СЕНА НАШАО ПИШТОЉЕ, ДРОГУ И ПАСОШЕ ОВЕ ЗЕМЉЕ: Детаљи бизарног случаја код Прешева

MUP CG

Takođe, pored pištolja pronađena je i biljna materija, nalik opojnoj drogi kanbis, koja je bila u najlon kesici, kao i praškasta materija od 25 grama, ali i devet putnih isprava izdatih od nadležnih organa Indije, koje su glasile na ime indijskih državljana.

Sve je to od strane nepoznatih lica stavljeno u seno pomoćnog objekta domaćinstva u Žujincu. Slučaj je prijavljen policiji, a istraga je u toku.

Naloženo je veštačenje ispravnosti oružja i pronađenih materija, kao i da se o svemu obavesti ambasada Indije.

Protiv nepoznatih počinilaca biće podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje i promet oružja i eksplozivnih naprava, kao i opojnih droga.

BONUS VIDEO: "POLICIJA, RUKE NA LEĐA" - Pogledajte veliku akciju hapšenja osumnjičenih za dojave o bombama

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024