TUŽILAŠTVO ISTRAŽUJE RADNIKA OBEZBEĐENJA: Sumnja se da je ukrao 702.000 dinara

S.BABOVIĆ

21. 12. 2023. u 15:40

OSNOVNO javno tužilaštvo u Kruševcu vodi predistražni postupak u slučaju radnika obezbeđenja u Elektrodistribuciji Kruševac, koji se sumnjiči da je iz sefa ovog preduzeća otuđio 702.000 dinara, saznaju "Novosti".

ТУЖИЛАШТВО ИСТРАЖУЈЕ РАДНИКА ОБЕЗБЕЂЕЊА: Сумња се да је украо 702.000 динара

Foto:S.Babović

Trenutno se preduzimaju dokazne radnje. Kako su „Novosti“ objavile, radnik G. Z. (30) uhapšen je pre mesec dana zbog postojanja sumnje da je izvršio tešku krađu.

Slučaj je brzo rasvetlila policija. Po visini otuđene sume, ovo je bila druga veća rasvetljenja pljačka, nakon serije krađa koje su u oktobru odigrale u Ćićevci. U ovoj opštini identifikovano je pet lica za koje se sumnja da su odgovorni za tri teške i tri krađe na štetu privrednih subjekta, sa procenjenom štetom od 764.000 dinara.

Prema podacima kruševačke policije, najviše krađa zabeleženo je u maju - 33, a najmanje, mesec dana ranije - 18. Procenat rasvetljenosti ovih krivičnih dela porastao je za tri posto i iznosi 77 posto.

Među poslednje rešenim slučajevima je i pljačka u kome je loše prošao Čačanin.

Više o tome pročitajte ovde.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)