KRIO DROGU U GROMOBRANU ZGRADE I DUKSU: Saslušan L. V. (20)

J.D.Lj.

30. 11. 2023. u 14:44

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog L. V. (20) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

КРИО ДРОГУ У ГРОМОБРАНУ ЗГРАДЕ И ДУКСУ: Саслушан Л. В. (20)

Foto: MUP

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 28. novembra, u 14.00 časova u Pančevu, u Ul. Marka Kraljevića, neovlašćeno držao radi prodaje 10,08 grama opojne droge marihuane, od čega u 18 paketića u sandučetu za gromobran stambene zgrade, a u dva paketića kod sebe u duksu.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, predloženo je nadležnhom Višem sudu da se protiv L. V. odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke kao i osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja.

BONUS VIDEO: VELIKI BROJ POLICAJACA NA AUTOKOMANDI - Na teren izašle i ekipe hitne pomoći

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024