POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV KOSTINIH RODITELJA: Kecmanovićima će se suditi zbog pištolja i metka

S. J. M.

15. 11. 2023. u 15:26

KRIVIČNO vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu potvrdilo je danas optužnicu koju je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića, njegove supruge Miljane Kecmanović i dvojice iz streljane u kojoj je maloletni Kosta K. vežbao gađanje iz oružja.

ПОТВРЂЕНА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ КОСТИНИХ РОДИТЕЉА: Кецмановићима ће се судити због пиштоља и метка

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić/Jutjub

Vladimir Kecmanoviće se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti, jer nije dobro obezbedio pištolje, koje je njegov sin uzeo iz kuće i ubio deset osoba, a šest ranio u svojoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja ove godine. Njegova supruga Miljana okrivljena je za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, jer je na jednoj čauri u školi pronađen njen DNK trag.

Vlasniku streljane R. I. i instruktoru N. M. na teret je stavljeno davanje lažnog iskaza, jer su rekli da Kosta kod njih nije pucao iz pištolja, i da ga nisu obučavali, a snimci na kamerama su pokazali drugačije.

Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu