POTEGAO PIŠTOLJ NA POLICAJCE: U Zrenjaninu uhapšen muškarac za kojim je rsapisana poternica

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

10. 10. 2023. u 21:51

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su pedesetosmogodišnjeg B. L. iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

ПОТЕГАО ПИШТОЉ НА ПОЛИЦАЈЦЕ: У Зрењанину ухапшен мушкарац за којим је рсаписана потерница

B. G.

B. L. za kojim je bila raspisana potraga se sumnjiči da je danas kad je uočio patrolu policije počeo da beži, a zatim se okrenuo prema policajcima koji su pošli za njim i potegao revolver koji je neovlašćeno nosio. Policajci su ga uz upotrebu sredstava prinude savladali.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost