BOGAT "ULOV" PANČEVAČKE POLICIJE: Zaplenili amfetamin, marihuanu i narkopečurke (FOTO)

Z.U.

01. 10. 2023. u 16:22

POLICIJA u Pančevu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u pet odvojenih akcija, na teritoriji ovog grada, Beograda, Smedereva, Vršca i Kovina, zaplenila je različite vrste narkotika i uhapsila dve osobe, dok će protiv trojice muškaraca biti podnete krivične prijave u redovnom postupku. 

БОГАТ УЛОВ ПАНЧЕВАЧКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Запленили амфетамин, марихуану и наркопечурке (ФОТО)

Foto MUP

U okolini Smedereva uhapšen je A. S. (37) koji je, kako se sumnja, gajio kanabis.

Zaplenjeno je 130 stabljika ove biljke visine od 1,5 do 2,5 metra, dok je pretresom njegovog stana u okolini Beograda pronađeno više od dva litra tečnog amfetamina, oko 0,4 litra amfetaminiskog ulja, 600 grama marihuane i manja količina kofeina. 

U drugoj akciji, u okolini Vršca, policija je u dvorištu osumnjičenog B. B. (45) pronašla zasad sa 23 stabljike kanabisa visine oko dva metra. 

Takođe, u stanu g muškarca (38) u okolini Kovina, pronađeno je šest stabljika kanabisa, manja količina marihuane i pištolj. Policija je u stanu  muškarca (43), u Vršcu, zaplenila oko kilogram psihoaktivnih pečuraka u fazi sušenja, 385 grama osušenih pečuraka, kao i više komada ovih pečuraka u fazi uzgajanja, i manja količinu marihuane.

Pregledom automobila kojim je u Pančevu upravljao maldić (20), zaplenjeno je više od kilogram marihuane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?