SASLUŠAN NAPADAČ IZ KNEZA: Radnik izneo odbranu

S. J. M.

22. 09. 2023. u 11:31

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Ivan G. (33) zbog sumnje da je pre dva dana u jednom lokalu u Knez Mihailovoj ulici pokušao da ubije Predraga D. nanevši mu ubodnu ranu u predelu leđa lovačkim nožem.

САСЛУШАН НАПАДАЧ ИЗ КНЕЗА: Радник изнео одбрану

Foto: Printskrin Instagram/serbialive_beograd

Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu. 

Ivanu G. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.
 
Prema naredbi o sprovođenju istrage, Ivan G. se tereti da je 20. septembra ove godine oko 12.50 časova u bašti jednog restorana u Knez Mihailovoj ulici prišao stolu za kojim je sedeo oštećeni Predrag D. u društvu dva muškarca, te zamahnuo nožem i naneo mu ubodnu ranu u predelu leđa. Zatim je nastavio da maše nožem i obraća se slučajnim prolaznicima rečima "sve ću vas pobiti".
 
Savladan je od strane policijskog službenika i lišen slobode, dok je Predrag D. prevezen u Urgentni centar radi ukazivanja lekarske pomoći.
 
Ivan G. je ranije bio zaposlen u tom restoranu, izazvao je jednom sukob, zbog čega mu se sudi u Prvom osnovnom sudu, a sada je navodno napao direktora, jer mu nisu isplatili zaostalu zaradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!