"NOVOSTI" SAZNAJU: Pokrenuta istraga zbog pokušaja silovanja kod Varvarina, doneta naredba o veštačenjima

S.BABOVIĆ

08. 07. 2023. u 12:40

KRUŠEVAC – VIŠE javno tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv M.R. (27) iz Bačine kod Varvarina zbog krivičog dela silovanje u pokušaju, a u okviru prvih koraka istrage naloženo je više veštačenja, saznaju „Novosti“.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Покренута истрага због покушаја силовања код Варварина, донета наредба о вештачењима

Foto:S.Babović

Nalaz i mišljenje veštaka biće naknadno dostavljeni tužilaštvu. Kako su „Novosti“ otkrile 18 juna, M.R. je uhapšen zbog sumnje da je napao ženu (44) kod Varvarina (identitet poznat „Novostima“).

Oštećena je ispričala da je napadnuta kada se vraća sa posla.

- Uspela je donekle da rekonstruiše događaj : napadač ju je uhvatio za vrat, pokušao je da skine odeću – navodi izvor „Novosti“. - Došlo je guranja i borbe. Žena je nekako uspela da se izvuče i mobilnim telefonom pozvala supruga. Kada je to čuo, napadač se dao u beg.

Policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičenog, kome je posle saslušanja određen pritvor. Osumnjičeni je od ranije poznat organima gonjenja. Zajedno sa još jednim licem, S.B.(25) sumnjičio se za izazivanje požara u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Bačini 2020.godine, pod dejstvom alkohola i iz obesti. U požaru je izgorelo više od 4.000 knjiga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)