PRVO SU "SEVALE" PESNICE, PA BAKLJA I NOŽ: Saslušani svedoci pokušaja ubistva maloletnika u Karađorđevoj

Novosti online

28. 06. 2023. u 21:41

SVEDOCI u pokušaju ubistva maloletnika u Karađorđevoj saslušani su u Odeljenju za maloletnike u Višem tužilaštvu, a njihove izjave su se "poklopile", odnosno, svi su opisali okršaj istim rečima.

ПРВО СУ СЕВАЛЕ ПЕСНИЦЕ, ПА БАКЉА И НОЖ: Саслушани сведоци покушаја убиства малолетника у Карађорђевој

Foto: N. Skenderija

Izjavili su da su se prvo tukli pesnicama, a onda je vozač stao i otvorio vrata, pa su svi izašli kod Karađorđevog parka i tamo nastavili. Upaljena je baklja, njome je jedan pokušao da napadne, a onda je drugi izvadio nož i ubo jednog u vrat i grudi, a drugog u predelu leve nadlaktice.

Podsetimo, K. N. (16) je u nedelju oko 23 sata nožem izbo dvojicu mladića, došlo je nakon svađe, a A. S. (17), kome se bore za život, "uskočio" je da odbrani druga M. K. (17).

- Sukobile su se dve grupe tinejdžera u tramvaju. U jednoj su bili A. S. (17) i M. K. (17), još jedan dečak i devojčica. U drugoj dvojica tinejdžera. K. N. (16) je izvadio nož i krenuo ka M. K. koji je zadobio dve posekotine, a A. S. se umešao da ga odbrani i dobio nož u vrat. Sve je posmatrala devojčica koja je bila sa njima. Sa K. N. je bio još jedan koji je držao baklju u ruci - rekao je sagovornik iz istrage.

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila K.N. (16). On je saslušan u Odeljenju za maloletnike i određen mu je pritvor do 30 dana.

Lekari na Urgentnom centru bore se za život A.S. koji je zadobio ubode u vrat i grudi, dok je sa dve ubodne rane u ruci primljen njegov drug M.K. Kako je "Telegraf" objavio, dvojica drugova napadnuta su u Karađorđevoj ulici. Jedan od maloletnika imao je baklju u ruci, a drugi nož.

- Svađa i tuča maloletnika počela je u tramvaju. Sukob se nastavio na ulici. K.N. je nakon pokušaja ubistva dvojice maloletnika pobegao. Međutim, policija ga je ubrzo uhapsila i on je zajedno sa ocem saslušan u tužilaštvu. Zbog teškog krivičnog dela koje mu se stavlja na teret određen mu je pritvor - kaže sagovornik blizak istrazi.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: UBISTVO U ZEMUNU - Policija na mestu zločina, u toku uviđaj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu