OVO JE ROBERT KOJI JE ZAKLAO SVOJU ŽENU: Osumnjičeni za ubistvo supruge danas na saslušanju, hteo da ubije brata, a već je robijao (FOTO)

Novosti onlajn

19. 06. 2023. u 09:49

ROBERT M. (41) koji je osumnjičen da je nožem zaklao suprugu Suzanu M. (41), u selu Bočar kod Novog Bečeja, biće saslušan danas u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

ОВО ЈЕ РОБЕРТ КОЈИ ЈЕ ЗАКЛАО СВОЈУ ЖЕНУ: Осумњичени за убиство супруге данас на саслушању, хтео да убије брата, а већ је робијао (ФОТО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Robert M. je dan pre ubistva, u večernjim satima, pretukao ženu, koja je zbog nasilja supruga utočište našla kod komšinice.

On ju je potom molio da se vrati kući, a kada se nesrećna žena pojavila, nasilni muž ju je preklao. Komšije pričaju i da su se sat vremena pre ubistva čuli pucnji.

- Negde oko 4 sata jutros neko je pucao iz vatrenog oružja, čuli smo pucnje. Prilično smo se uznemirili. Neko je pozvao policiju, ne znamo ko. Kada su stigli na lice mesta, žena nije davala znake života - priča meštanka ove novobečejske opštine.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Prilikom krvavog pira, Robert M. je, kako pišu portali, u jednom trenutku nožem nasrnuo i na svog brata.

Roberta M. je policija privela, a osumnjičeni je ranije već imao problema sa zakonom, te je nedavno izašao iz zatvora u Austriji gde je odležao tri godine, zbog posedovanja i distribucije narkotika.

BONUS VIDEO: HOROR NA BANOVOM BRDU - U stanu pronađena tela oca i sina

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave