DRAMA U BORU: Bežao od policije, povredio dvojicu pripadnika MUP, pronašli mu skoro dva kilograma amfetamina (FOTO)

S. M. J.

25. 05. 2023. u 21:40

BORSKA policija uhapsila je V.S. (30) koga terete da je proizvodio i prodavao narkotike kao i da je lakše povredio dvojicu policajaca na službenoj dužnosti.

ДРАМА У БОРУ: Бежао од полиције, повредио двојицу припадника МУП, пронашли му скоро два килограма амфетамина (ФОТО)

Foto: PU Bor

Prava drama odvijala se u Boru kada je policija pokušala da zaustavi tridesetogodišnjeg  V.S. iz okoline ovog grada, dok je vozio "fijat". V.S. se oglušio o policijsko naređenje i nastavio da vozi povredivši, srećom, lakše dvojicu policajaca.

U jurnjavi je oštetio i dva automobila. Policija ga je, međutim, zaustavila i u pretresu kuće u kojoj živi imala šta da vidi.

Kod ovog muškarca pronađeno je više od 1,9 kilograma amfetamina, ali i 147 tableta ekstazija. Daljom pretragom nađen je i revolver i veća količina novca za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.

Foto: PU Bor

Deo pronađenog novca

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu kojom se tereti da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i sprečavanje ovlašćenog službenog lica u vršenju službene dužnosti, biti priveden tužiocu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAN ČISTE ENERGIJE: Obnovljiva energija je kamen temeljac za borbu protiv klimatskih promena