NASILNIK ZAĆUTAO PRED TUŽIOCEM: Tukao ženu i pretio da će je ubiti

J.D.Lj.

18. 05. 2023. u 15:29

ZBOG nasilja u porodici, odnosno prebijanja supruge, danas je u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu priveden na saslušanje D.J. (54).

НАСИЛНИК ЗАЋУТАО ПРЕД ТУЖИОЦЕМ: Тукао жену и претио да ће је убити

Foto Shutterstock/ilustracija

On je, kako saznajemo, na saslušanju odbio da iznese odbranu, odnosno - branio se ćutanjem.

Tužilaštvo je, nakon toga, podnelo predlog nadležnom sudu da se prema D.J. odredi pritvor do 30 dana, kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo i uticao na svedoke i oštećenu.

Podsetimo, čukarička policija uhapsila je D.J. zbog nasilja u porodici, koje je počinio prošlog četvrtka, kada je u večernjim satima, u porodičnom stanu, napao svoju suprugu.

Nesrećnu ženu je tukao rukama i nogama, davio je i pretio da će je "ubiti i odrobijati".

Kako nezvanično saznajemo, supruga D.J. je policiji rekla da više od tri decenije trpi nasilje u porodici, ali da nije smela da prijavi muža iz straha da je ne ubije. 

Ovog puta, ćerka žrtve je pozvala Hitnu pomoć i policiju i prijavila nasilje u porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)