NALOŽENA OBDUKCIJA TELA UBIJENE ŽENE KOD ĆIĆEVCA: Danas saslušanje tri brata osumnjičena za umešanost u zločin (FOTO/VIDEO)

S.BABOVIĆ

10. 05. 2023. u 07:15

VIŠE javno tužilaštvo u Kruševcu naložilo je obdukciju tela Radmile J. (52) iz Jagodine, koja je sinoć podlegla udarcima nanetim drvenim predmetom u kući svog partnera Milašina Đ. (63) na periferiji Ćićevca.

НАЛОЖЕНА ОБДУКЦИЈА ТЕЛА УБИЈЕНЕ ЖЕНЕ КОД ЋИЋЕВЦА: Данас саслушање три брата осумњичена за умешаност у злочин (ФОТО/ВИДЕО)

Foto:S.Babović

Očekuje se da rezultati obdukcije rasvetle okolnosti pod kojima je stradala nesrećna žena. Braća, Milašin (63), koji je sa Radmilom bio u vezi, Dušan (65) i Dejan Đ. (63), koji su osumnjičeni za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, danas će biti saslušani pred tužiocem.

Da je Radmila podlegla višestrukim udarcima nekim predmetom po glavi i po telu je izvesno, a da li je to bio kolac, drška od sekire ili nešto treće, kao i ko je zadao kobni udarac, još uvek se rekonstruiše.

- Krvava joj glava, eno je Galinka leži, ne znam ništa - rekao je posle ubistva Milašin Đ., Radmilin partner i jedan od osumnjičenih, a prenose nam sagovornici iz Ćićevca. - Došao je da pozove hitnu.

Prvi komšija Staniša Antić video je Đorđeviće u ponedeljak.

- Ništa nismo primetili tu noć, iako jesu bili problematični - kaže za „Novosti“ Staniša Antić. - Šta se dogodilo saznao sam tek ujutro, mada sam im prvi komšija. Čuo sam da je bio sanitet, da je ženu odvezao u bolnicu.

Radmila J. je povredama podlegla u Opštoj bolnici u Kruševcu. U kućama u istom dvorištu gde su živeli žrtva i osumnjičeni više nikoga nema. Slabo su se družili sa meštanima u tom ćićevačkom naselju, koji misle da su uhapšena braća živela od socijalne pomoći i da im je povremeno prihod donosilo i sakupljanje sekundarnih sirovina.

Da je i pre dolaska Radmile bilo problema među braćom, posvedočili su i ljudi koji žive u Kopaoničkoj ulici, gde se dogodio zločin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)