UPUCAO DRUGA IZ VAZDUŠNE PUŠKE: Određen pritvor mladiću iz Leskovca

Novosti online

05. 05. 2023. u 20:08

OSNOVNOM javnom tužilaštvu u Leskovcu danas je saslušan osumnjičeni S. I. (19), iz Leskovca, zbog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti i predložilo da mu bude određen pritvor u trajanju od 30 dana, saopštila je PU Leskovac.

УПУЦАО ДРУГА ИЗ ВАЗДУШНЕ ПУШКЕ: Одређен притвор младићу из Лесковца

Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Isti je u prisustvu branioca izneo odbranu, nakon čega je Osnovnom sudu stavljen predlog za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana - saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo.

Podsetimo, on se sumnjiči da je sinoć, u svojoj kući u kojoj je sedeo sa drugovima, iz vazdušne puške, ispalio dijabolu i ranio osamnaestogodišnjeg druga.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Leskovac, osamnaestogodišnji mladić zadobio je teške telesne povrede i nakon što mu je ukazana pomoć u Opštoj bolnici u Leskovcu, prevezen je u Klinički centar u Nišu na dalje lečenje.

Podsetimo, ministarka zdravlja Danica Grujičić rekla je danas govoreći o incidentu u Leskovcu, da je mladić pogođen zrnom ugrožen, jer je zrno pogodilo kritično arteriju nakon čega je mladić izgubio litar i po krvi.

BILI SU DIVNA DECA, A NAIŠAO MONSTRUM KOJI JE POKOSIO SVE: Meštanka Dubone kroz suze o masakru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije