U ADA MOLU SKALPELOM IZBO BIVŠU SUPRUGU: Pritvor muškarcu osumnjičenom za pokušaj ubistva

S. J. M.

01. 01. 2023. u 17:29

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Milan T. (58) iz Zemuna zbog sumnje da je 30. decembra u alkoholisanom stanju skalpelom pokušao da ubije bivšu vanbračnu suprugu D.P. u tržnom centru Ada mol.

У АДА МОЛУ СКАЛПЕЛОМ ИЗБО БИВШУ СУПРУГУ: Притвор мушкарцу осумњиченом за покушај убиства

Foto: N. Fifić

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odedi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio u kratkom vremenskom periodu.

Milanu T. se na teret mu se stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, Milan T. je 30. decembra oko 18 časova, na drugom spratu tržnog centra Ada mol, prišao D.P. s leđa i uhvatio je levom rukom za kosu, pa joj je skalpelom, koji je držao u desnoj ruci, zadao jedan ubod u predelu vrata. Žena je uspela da se odbrani, ali ju je osumnjičeni oborio na pod gde joj je zadao još jedan ubod skalpelom u predelu vrata, nanevši joj posekotinu.

Dvojica prisutnih građana uspeli su da savladaju Milana T. i zadrže ga do dolaska policije, a D.P. je prevezena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

Milan T. je kritičnom prilikom imao u krvi 0,86 promila alkohola.

BONUS VIDEO - VRISKA I PANIKA: Tone poznati splav "Fristajler"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov