ČEDA ZADRŽAN U POLICIJI Advokat: Zadržali su ga na trežnjenju do 12 sati jer je popio bromazepam (VIDEO)

Š.M.

12. 10. 2022. u 16:07 >> 16:31

Čedomir Jovanović zadržan je u policijskoj stanici na trežnjenju jer je, kako tvrdi njegov advokat, popio bromazepam za koji je imao recept.

ЧЕДА ЗАДРЖАН У ПОЛИЦИЈИ Адвокат:  Задржали су га на трежњењу до 12 сати јер је попио бромазепам (ВИДЕО)

Z.Jovanović

- Zadržali su ga na trežnjenju do 12 sati jer je popio bromazepam za koji ima uredan recept od lekara zbog jakih bolova u leđima. Negativan je na kokain, narkotike, alkohol, rekao je Šđekić.

Takođe je dodao da nije bilo nikakvog nasilja u porodici i da je Čedu najverovatnije prijavila tašta.

Čedomir Jovanović, lider LDP, bio je u policijskoj stanici na Novom Beogradu, gde je davaoizjavu povodom navoda da se potukao sa suprugom Jelenom Jovanović.

Ona je pre par minuta izašla iz policijske stanice, gde je iznela svoju verziju priče i na pitanje, ko je prijavio nasilje, kratko rekla: "Pitajte Čedu."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE BEOMEDIKUS BEOGRAD: Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)