ČEDINI NASILNIČKI SKANDALI: Tukao reketom čoveka, razbio izlog

S.M.J.

12. 10. 2022. u 14:15

ČEDOMIR Jovanović je poslednjih nekoliko godina imao više incidenata i tuča na javnim mestima.

ЧЕДИНИ НАСИЛНИЧКИ СКАНДАЛИ: Тукао рекетом човека, разбио излог

Foto: Printskrin TV Pink

U julu 2020. godine je reketom tukao Žarka Ivkovića ispred klinike Fiziocentar na Novom Beogradu. Zbog tog napada protiv njega je Treće osnovno tužilaštvo podiglo zimus optužnicu zbog nanošenja lakih telesnih povreda. On je Ivkovića udarao teniskim reketom po glavi i rukama. Kad je počeo da beži, Jovanović je potrčao za njim i kada ga je stigao nastavio je da ga udara reketom po leđima i rukama.

Nekoliko dana kasnije ispred Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu napao je Dejana Dubajića, pravnog zastupnika tog centra. Posle svađe Jovanović je zamahnuo rukom i skinuo mu naočare sa glave.

Navodno se Jovanović potukao i sa komšijom u garaži zgrade u kojoj živi. Do sukoba je došlo oko parking mesta, nakon što mu je komšija zamerio gde je parkirao auto.

Besan i iznerviran Jovanović je razbio i izlog restorana brze hrane na Novom Beogradu i šutirao okolne automobile, kao i policijski. On je uzeo veliki kamen i bacio ga u izlog koji je prsao. Lider LDP je tvrdio da su ga prethodno isprovocirali navijači Crvene zvezde, koji su ga vređali i pretili mu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić